به گزارش واحد مرکزی خبر از لندن، براون که در حال فعالیت تبلیغاتی در منطقه راچ دیل بود، پس از گفتگو با خانم دافی، از هواداران حزب کارگر، در حالی که میکروفن شبکه اسکای نیوز هنوز بر روی پیراهنش نصب و روشن باقی مانده بود، سوار خودرو شد و با اهانت، وی را زنی مرتجع خواند.
این زن 65 ساله، در مواردی همچون مهاجرت و جرایم، با رهبر حزب کارگر به مجادله پرداخته بود و براون در حالی که غرولندش ضبط میشد که میگفت این زن عجب مصیبتی بود، از هوادار حزب جدا شد.
وی در همان حال که صدایش ضبط میشد به یکی از دستیارانش گفت نباید مرا با این زن روبرو میکردند و پرسید این فکر ابلهانه متعلق به چه کسی بود.
شبکه دو رادیو بی بی سی در مصاحبهای که پس از این اتفاق پخش شد، نوار سخنان رهبر حزب کارگر را پخش کرد و براون در حالی که سرافکنده شده بود، گفت از سخنانی که بر زبان رانده و موجب رنجش خاطر شده است، عذر میخواهد.
وی افزود من خودم را به خاطر این سخنانم سرزنش میکنم اما چون برای رسیدن به یک مصاحبه رسانهای عجله داشتم، سخنانی بر زبان راندم که رسانهها آن سخنان خصوصی را برملا کردند.
خانم دافی که سال هاست به حزب کارگر رای داده است، پس از شنیدن سخنان براون درباره خودش گفت من خیلی ناراحت شدم و افزود براون که فرد تحصیلکردهای است چرا این گونه سخن میگوید.
این هوادار حزب کارگر به خبرنگاران گفت براون قرار است این کشور را اداره کند و به من که یک زن معمولیام و همان پرسشهایی را که در ذهن اغلب زنان این کشور است، پرسیدهام مرتجع میگوید در حالی که من درباره مالیاتها و قروض دولتی که تا بیست سال دیگر مردم باید آنها را بپردازند، پرسیده بودم.
شماری از کارشناسان رسانهای، گاف امروز براون را بدترین اشتباه حزب کارگر در مبارزه انتخاباتی انگلیس تاکنون نامیدند و گفتند مواجهه براون با شمار فراوان مردم عادی، روش نادرستی است.
براون برای پایان دادن به این اشتباه، تلفنی نیز با خانم دافی صحبت کرده و از وی شخصا عذر خواسته است.
غلط املایی و استفاده از نام جعلی برای خلیج فارس، دو گاف قبلی نخست وزیر انگلیس است.